תיאור תפקיד:
לחברת הסעדה גדולה דרוש/ה מנהל /ת פעילות (יבנה)
דרישות:
ניהול מערך הסעדה בחברה ל-300 סועדים באזור השפלה. ניסיון בניהול מספר מסעדות, ניהול צוות של 10 עובדים וטבחים ,לפחות. ניהול תקציב ועבודה מול לקוחות וספקים. נדרש ניסיון עשיר בתחום הקולינרי-חובה. תודעת שירות ויכולת מנהיגות דיווח למנהל האזור התפקיד בשפלה. 5 ימים בשבוע. קורות חיים עם ציפיות שכר למייל : [email protected]
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
1522
אזור:
מרכז - חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
ירושלים - בית שמש
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|
תיאור תפקיד:
דרוש/ה שף/ית תפעול, אחריות על הקולינריה באתר כ 1000סועדים, עבודה עפ"י נהלי בטיחות מזון ובטיחות בעבודה, אחריות על הארוחות באתרי ההסעדה, ניהול חומרי גלם, אחריות על פחת, ניסיון והבנה מוכחת במטבח מוסדי, אחריות על תפריטים, ,ניהול והובלת צוות מקצועי במטבח, תמיכה שוטפת במנהל האתר, חמישה ימים בשבוע 7-16
דרישות:
ניסיון במטבח מוסדי – חובה, טבח/ית – שף/ית בעל/ת תעודה סוג 4– חובה, ידע קולינרי מוכח, ניסיון מקצועי מוכח ויציב, נכונות ל"הפשלת שרוולים", חמישה ימי עבודה בשבוע
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
JB-1122
אזור:
מרכז - מודיעין, שוהם
ירושלים - בית שמש
דרום - אשדוד, קרית גת, באר שבע, אשקלון, קרית מלאכי
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|
תיאור תפקיד:
לארגון ממשלתי בירושלים דרוש/ה מנהל/ת אתר הסעדה תחומי אחריות: עבודה במטבח מבשל לכמות סועדים גדולה ניהול צוות עובדים, הדרכות עובדים, הטמעת נהלי עבודה, שמירה על נהלי בטיחות במזון, הזמנת חומרי גלם, שליטה בעלויות חו"ג וכ"א יצירתיות והובלת צוות מקצועי במטבח. מתן שירות ללקוח. היקף משרה: ימים א’-ה’ 6:00-15:00. תנאים טובים למתאים/ה!!!!!!
דרישות:
ניסיון של 5 שנים לפחות בשירותי הסעדה בתור מנהל/ת איזור או ניהול מתחם הסעדה בחברות גדולות שהסעיד לפחות 1,000 איש- חובה!
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
229051
|