תיאור תפקיד:
ניהול צוות עובדים - גיוס, הכשרה, הדרכה וניהול של צוות עובדי הייצור תכנון וביצוע - הכנת תוכניות ייצור שבועיות, ניהול משאבים אופטימלי ועמידה ביעדי תפוקה בקרת איכות - הטמעת תהליכי עבודה העומדים בתקני בטיחות המזון והבטחת איכות המוצרים ייעול תהליכים - זיהוי וביצוע שיפורים בתהליכי הייצור להגברת יעילות והפחתת פחת
דרישות:
• מהנדסת תעשייה וניהול • ניסיון של 5 שנים לפחות בניהול רצפת ייצור בתעשיית המזון עם 50 עובדים לפחות • הבנה מעמיקה של תהליכי ייצור ותחזוקת מכונות בתעשיית המזון • יכולת מוכחת בניהול צוות, תכנון אסטרטגי וחשיבה אנליטית • שליטה מלאה בעברית אנגלית, ערבית -
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
6926
אזור:
צפון - גליל, טבריה והכנרת, עפולה, נצרת ובית שאן, עכו, נהריה והגליל המערבי, קריות ועמק זבולון, חיפה והכרמל, גולן
|